Hoftuyn - Dè online streekwinkel

Hoftuyn - Dè online streekwinkel

In verband met het festival FREE YOUR MIND zijn we
op koningsdag 27 april gesloten .


We zijn weer geopend met verse asperges , aardbeien en diverse lekkere producten.


Dagelijks op maandag t/m donderdag vanaf 13:00 - 17:00 . Vrijdag van 10:00 - 17:00 en op zaterdag van 9:00 - 16:00 . Op zondag zijn we gesloten.


Uw dagelijkse boodschappen uit uw eigen streek !

Het assortiment van onze streekwinkel is zorgvuldig samengesteld uit lokaal geteelde en geproduceerde producten van agrarische leveranciers en producenten met oog voor smaak en kwaliteit. Geen import uit verre landen maar duurzaam en veilig geteelde en geproduceerde producten eenvoudig bij u om de hoek afkomstig van lokale ondernemers met passie voor hun vak en product. In onze online streekwinkel bent u bij ons aan het juiste adres voor verse groenten, het lekkerste fruit, vers brood, aardappelen en aardappelprodukten, zuivel en kaas en nog veel meer fijne streekproducten. Via onze webshop kunt u uw dagelijkse levensmiddelen bestellen en afhalen in onze winkel/magazijn (ook buiten openingstijden af te halen) of u kunt uw bestelling tegen een kleine bezorgvergoeding eenvoudig thuis bezorgen.

  • oog voor smaak en kwaliteit
  • duurzaam en lokaal geteeld
  • geteeld naar Nederlandse eisen voor voedselveiligheid
  • eerlijke prijzen voor consument en producent
  • lage CO2 footprint


Hoe werkt het ?

Om online te kunnen bestellen ben je niet verplicht om een account aan te maken. Je kunt heel eenvoudig de producten kiezen en vervolgens als gast de bestelling plaatsen. In de produktomschrijving staat de prijs en verpakkingseenheid duidelijk vermeld. Indien u op de button "producten" klikt, krijgt u een schermoverzicht met alle levensmiddelen ingedeeld in hoofdgroepen. Uiteraard kunt u met de zoekfunctie heel snel de winkel doorzoeken naar het gewenste product. Met de winkelwagen button kunt u het artikel selecteren en in een volgend scherm het aantal eventueel nog aanpassen. U kunt uw bestelling afhalen in onze fysieke winkel of eenvoudig op een adres in de regio thuis laten bezorgen. In het veld opmerkingen kunt u nog een voorkeur opgeven voor het tijdstip van ophalen of afleveren.  Bestellingen tot 20:00 uur worden de volgende dag vanaf 16:00 uitgeleverd.  Het minimaal bestelbedrag voor thuisbezorging is 25,- euro.  De bezorgkosten zijn afhankelijk van het postcodegebied. We bezorgen alleen in het postcodegebied 47 en 48.Zijn de producten altijd verkrijgbaar ?

Een groot aantal producten zijn vrijwel een jaar rond verkrijgbaar in onze online streekwinkel , zoals aardappelen, brood, hardfruit, boter, kaas, eieren, vlees, vis, zuivel, sappen en dranken. In verband met de seizoenen zijn met name verse groenten en (zacht)fruit helaas niet het jaar rond verkrijgbaar. Via de nieuwsbrief houden we onze klanten op de hoogte wanneer de oogst begint van deze tijdelijke produkten. Download gratis de groentekalender  / de fruitkalender / de kruidenkalender . Met de kalenders van Velt ontdek je per maand van welke groenten je kunt genieten. Als je seizoensgroenten en -fruit dicht bij huis koopt (of zelf kweekt), dan weet je waar je voedsel vandaan komt en verklein je je 'ecologische voetafdruk'. In onze fruitkalender hebben we een aantal zuiderse vruchten opgenomen omdat ze zo zijn ingeburgerd in onze eetgewoonte dat we er moeilijk omheen kunnen. Toch zijn ook deze fruitsoorten seizoensgebonden.
Waarom zou ik kiezen voor streekprodukten ?

Leven op het ritme van de seizoenen geeft voeding een extra dimensie. Je kijkt uit naar de eerste aardbeien in mei en het lange wachten beloont je met de beste smaak. Kolen in de winter nopen tot creativiteit, maar geven ook een extra portie vitaminen. Seizoensgroenten hoeven geen warm gestookte serres, maar genieten van natuurlijke warmte en zonlicht. Bijna alle groentesoorten zijn gebonden aan een bepaalde groeiperiode in het jaar. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over de beschikbare vers-produkten.